Pomidorų ir sūrio sriuba. Kai norisi ko nors greito ir ypatingo

Kai norisi ko nors šilto ir ypatingo – išsivirkite šios sriubos. Užtruksite vos 15 minučių, ir turėsite gardų patiekalą.

 Pomidorų ir rūkyto sūrio sriuba.<br> 123rf.com nuotr.
 Pomidorų ir rūkyto sūrio sriuba.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2017, 11:34 AM, atnaujinta Oct 9, 2023, 5:24 PM

Ypatingo skonio ir kvapo šiai sriubai suteikia rūkytas sūris

Pomidorų ir sūrio sriuba 

Reikės:

  • 800 ml trintų konservuotų pomidorų ar pomidorų tyrės („Passata“), 
  • 200 g rūkyto lydyto sūrio, 
  • 100 ml grietinėlės (35 proc.), 
  • kubelio daržovių sultinio,
  • druskos, pipirų, 
  • kietojo sūrio, džiūvėsėlių, moliūgų sėklų sriubai apibarstyti. 

Kaip gaminti

Į puodą supilkite madžaug 400 ml vandens, dėkite daržovių sultinio kubelį, užvirkite. 

Supilkite trintus pomidorus, grietinėlę, pavirinkite. Berkite sutarkuotą sūrį, palaukite, kol jis išsilydys. 

Trintuvu sutrinkite iki norimos konsistencijos, gardinkite druska, pipirais. 

Patiekite apibarstę sūriu, džiūvėsėliais, sūriu, sėklomis.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.