Karšti sumuštiniai su tunu liks gardūs net atvėsę

Šie sumuštiniai gali būtų patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.

 Karšti sumuštiniai su tunu.<br> Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Karšti sumuštiniai su tunu.<br> Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Nov 21, 2017, 8:11 AM, atnaujinta Nov 17, 2023, 5:14 PM

Karšti sumuštiniai su tunu

Reikės:

  • 9 batono riekelių;
  • 110 g tuno su aliejumi;
  • 150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 2 marinuotų agurkų;
  • 2-3 a. š. majonezo;
  • žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų;
  • maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti

Nuo tuno nupilkite aliejų. 

Į dubenį sudekite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio. 

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

„Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.