Gardžios užtepėlės vaišių stalui. Svečiai lieka sužavėti

Užtepėlės – puikus pasirinkimas ruošiant vaišių stalą. Jos lengvai pagaminamos ir visų mėgstamos. O gražiai patiektos puošia stalą.

 Užtepėlės.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Užtepėlės.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2017, 10:52 AM, atnaujinta Dec 10, 2022, 7:37 PM

Mūsų skaitytoja Simona Daškevičienė pasidalino penkių savo ruošiamų užtepėlių receptais. 

Dalinamės, kad galėtumėte pasigaminti ir jūs. 

Užtepėlės

1. Sūris, kiaušinis, česnakas, džiovintos slyvos ir majonezas.

2. Sūris, rūkyta vištiena, salierų stiebai, kukurūzai ir majonezas.

3. Skumbrė, žirneliai, raudonasis svogūnas ir majonezas.

4. Tortilijos, tepamas sūrelis, kumpelis ir agurkas.

5. Sūris, paprika, kumpelis, žalumynai ir majonezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?