Tai gaivios, traškios ir labai gardžios salotos. Granatų sėklos joms suteikia ne tik ypatingai gražios spalvos, bet ir puikaus skonio.
Patarimas: salotas sumaišykite tik prieš nešdami ant stalo, nes užpilas ilgainiui jas suminkština, ir salotos praranda traškumą.
Jeigu nenorite ar nevartojate majonezo, keiskite jį aliejumi su druska ir šlakeliu medaus. Citrinos nebereikės, nes granatai pakankamai rūgštūs.
Vištienos salotos su granatais
Reikės:
- 300 g rūkytos, keptos ar virtos vištienos,
- vienos gūžinės salotos,
- majonezo,
- granatų sėklų salotoms apibarstyti.
Salotas supjaustykite kvadratiniais gabalėliais, vištieną – kubeliais, sumaišykite su majonezu, apibarstykite granatų sėklomis.
Skanaus!