Duonoje keptas sūris: užkandis, nuo stalo dingstantis akimirksniu

Duonoje keptas kamambero sūris – paprastai pagaminamas užkandis, kurį padėjus ant stalo kalbos nutyla, girdisi tik traškios duonos garsai ir viskas dingsta per kelias minutes.

 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
 Duonoje keptas kamembero sūris.<br> K.Krivicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Jan 13, 2018, 11:42 AM, atnaujinta Jan 8, 2023, 1:19 PM

Baltoje duonoje išpjauname sūrio dydžio apskritimą, į jį dedame sūrį ir jame taip pat išpjauname apskritimą. 

Dedame tris česnako skilteles, truputį šviežio rozmarino, įpilame šlakelį baltojo vyno. Uždengiame sūrį sūrio apskritimu, duoną - duonos.

Kepame orkaitėje apie 30 min. 170°C temperatūroje. 

Patiekiame su acte karamelizuotų slyvų pagardu (plum chutney). 

Skanaus! 

Receptu pasidalijo „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“​

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.