Vaišės per pusvalandį: sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu

Šios širdelės iš sluoksniuotos tešlos lengvai ir greitai pagaminamos, o jas pagardinti galite ir kitais mėgstamais pikantiškais ar saldžiais priedais.

 Sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
 Sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Feb 14, 2018, 11:07 AM, atnaujinta Feb 13, 2023, 9:20 AM

Sluoksniuotos tešlos širdelės su kumpiu ir sūriu

Reikalingi produktai: 

  • 1 pakuotė (275 g) sluoksniuotos tešlos, 
  • 2–3 v. š. pomidorų padažo, 
  • 100–120 g virto kumpio, 
  • tarkuoto sūrio. 

Širdelėms aptepti: 

  • 1 trynio,
  • 1 v. š. pieno. 

Apibarstyti: 

  • sezamo sėklų. 

Kaip gaminti  

Tešlą, jei šaldyta, atšildyti, išvynioti, supjaustyti į 12 juostelių (maždaug 3 cm pločio), aptepti pomidorų padažu. 

Ant kiekvienos juostelės dėti supjaustytą kumpį, pabarstyti sūriu, susukti juostelę ir, padėjus kepimo popieriumi ištiestos skardos, suformuoti širdelę. 

Kiaušinio trynį išplakti su pienu, aptepti širdeles ir apibarstyti sezamų sėklomis. 

Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 12-15 min. 

„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.