Kepta česnakinė duona su sūriu – jos visada bus per mažai

Užkandis, priedas prie mėsos, sriubos ar pagrindinis patiekalas? Kaip ją patiektum, šio duonos visada bus per mažai! 

Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Česnakinė sūrio duona.<br>K.Krivicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Feb 15, 2018, 2:34 PM, atnaujinta Feb 13, 2023, 9:18 AM

Česnakinė sūrio duona

Reikalingi produktai: 

  • balta duona ar batonas,
  • įvairus sūris – čederio, brandintas čederio, mocarela, vokiškas rūkytas ir pan.,
  • sviestas, sumaišytas su pora skiltelių smulkinto česnako ir kapotomis petražolėmis. 

Kaip gaminti

Baltą duoną ar batoną įpjauname skersai ir išilgai. 

Į tarpus sudedame sviestą, po to – tarkuotus sūrius. 

Suvyniojame į foliją ir kepame 20 min.  150°C temperatūroje. 

Atidengiame foliją ir kepame dar, kol apskrunda, apie 10 min 180°C temperatūroje. 

Skanaus! 

Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.