Jūrų gėrybės baltojo vyno ir kokosų pieno padaže
Reikalingi produktai:
- 0,5 kg žuvies filė,
- 0,5 kg žalių krevečių be kiauto,
- 0,2 kg midijų (be kriauklių, virtų),
- 1 svogūnas, pjaustytas kubeliais,
- 6 skiltelės smulkinto česnako,
- 250 ml sauso baltojo vyno,
- 100 ml grietinėlės 35% riebumo,
- 150 ml kokosų pieno,
- alyvuogių aliejaus,
- druskos, pipirų, trupučio aitriosios paprikos.
Kaip gaminti
Aliejuje apkepiname svogūną, česnaką. Dedame prieskonius, midijas ir žuvį. Supilame vyną, grietinėlę, kokosų pieną ir troškiname virš mažos kaitros 5-7 min. Sudedame krevetes ir troškiname dar 3 min.
Skanaus!