Kepta duona su lašišos užtepėle – lengva, paprasta ir gardu

Mūsų skaitytoja Odeta Kudopčenkienė šventėms siūlo pasigaminti lengvą užkandėlę – lašišos užtepėlę. 

 Lašišos užtepėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Lašišos užtepėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Lašišos užtepėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Lašišos užtepėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2018, 3:51 PM, atnaujinta Mar 28, 2023, 7:23 AM

Dalinamės receptu, kuris dalyvavo skaitytojų šventinių patiekalų konkurse.

Lašišos užtepėlė

Reikalingi produktai:

  • 200 g rūkytos lašišos,
  • 2 skiltelės česnako,
  • 2 virti kiaušiniai,
  • 1/2 svogūno,
  • 2 šaukštai majonezo arba natūralaus jogurto,
  • 1/2 kepalėlio juodos duonos,
  • pagal skonį druskos,
  • pagal skonį maltų pipirų,
  • 4 maži arba vienas didesnis pomidoras. 

Į virtuvinį kombainą sudedame lašišą, svogūną, virtus kiaušinius, majonezą, suberiame pipirus. Visus ingredientus sutriname iki rupios košytės.

Duoną supjaustome riekutėmis ir iškepame keptuvėje aliejue. Apiberiame druska ir ištriname duonos riekutes česnaku.

Aptepame užtepėle.

Uždedame ant viršaus pomidoro arba agurko griežinėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.