Šventinė silkė: paruošti paprasta, o nuo stalo dingsta pirmoji

Šventinė silkė. Nusiperkame gerą, kokybišką silkę. Nuvalome, išdorojame, jei per sūri, – šiek tiek pamirkome, susmulkiname ir sudedame į lėkštę. 

 Šventinė silkė.<br> Nuotr. iš „Zinos virtuvėje“.
 Šventinė silkė.<br> Nuotr. iš „Zinos virtuvėje“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Zinos virtuvėje“

Apr 5, 2018, 10:28 AM, atnaujinta Apr 4, 2023, 11:30 AM

Tada pašlakstome citrinos sultimis, labai labai labai plonai supjaustom saldųjį svogūną ir dar kartą pašlakstome citrinų sultimis. 

Kadangi jokio šventiškumo vis dar nėra, suteikiame jį – apibarstome žiupsneliu svogūnų laiškų, saujele granatų sėklyčių ir šviežiai maltų pipiriukų. 

Štai ir šventinė silkė, kuri nuo stalo dingsta pirmoji, nors super paprasta, kasdieninė.

Receptas„Zinos virtuvėje“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.