Karšti sumuštiniai – pusryčiai, kurie pažadins visus miegalius

Šeimynos pageidavimu šiandien pusryčiams iškepiau šiuos sumuštinius.

 Karšti sumuštiniai.<br> A.Labanauskas nuotr.
 Karšti sumuštiniai.<br> A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

May 6, 2018, 9:07 AM, atnaujinta May 3, 2023, 11:17 AM

Karšti sumuštiniai

Reikės:

  • 1 batono;
  • 2 pomidorų;
  • 200 g virto kumpio ar mėgstamos dešros;
  • 3 kiaušinių;
  • 3-4 pievagrybių;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 5-6 svogūnų laiškų;
  • druskos ir pipirų;
  • 1,5-2 v. š. grietinės;
  • 0,5 a. š. garstyčių;
  • tarkuoto sūrio;
  • smulkintų krapų ir petražolių.

Gaminimo eiga

Supjaustykite pomidorus, pievagrybius, svogūnų laiškus ir kumpį.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės su garstyčiomis, įberkite priesonius, smulkintus žalumynus, tarkuotą sūrį.

Viską gerai išmaišykite ir užtepkite ant batono riekelių.

Kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje temoeratūroje apie 15-20 min.

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.