Karšti sumuštiniai
Reikės:
- 1 batono;
- 2 pomidorų;
- 200 g virto kumpio ar mėgstamos dešros;
- 3 kiaušinių;
- 3-4 pievagrybių;
- 1 skiltelės česnako;
- 5-6 svogūnų laiškų;
- druskos ir pipirų;
- 1,5-2 v. š. grietinės;
- 0,5 a. š. garstyčių;
- tarkuoto sūrio;
- smulkintų krapų ir petražolių.
Gaminimo eiga
Supjaustykite pomidorus, pievagrybius, svogūnų laiškus ir kumpį.
Įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės su garstyčiomis, įberkite priesonius, smulkintus žalumynus, tarkuotą sūrį.
Viską gerai išmaišykite ir užtepkite ant batono riekelių.
Kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje temoeratūroje apie 15-20 min.
Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“.