Salotos su lašiša ir fetos sūriu
Reikalingi produktai:
- 200 g salotų lapu mišinio,
- 7-8 vyšniniai pomidorai,
- 1 agurkėlis,
- 2 virti kiaušiniai,
- 150 g lengvai sūdytos lašišos,
- 150 g fetos sūrio,
- 1-2 v. š. šviežio sūrio,
- džiovintų itališkų žolelių mišinio,
- šviežių smulkintų krapų,
- pusės citrinos sulčių,
- medaus (pagal skonį, užpilas turi gautis saldžiarūgštis).
Kaip gaminti
Salotų lapus suplėšyti, sudėti į lėkštę. Agurką, pomidorus, kiaušinius supjaustyti ir išdėlioti lėkštėje. Taip pat sudėti ir plonai pjaustytą lašišą.
Fetos sūrį sutrinti šakute, dėti šviežią sūrį, itališkų žolelių mišinio, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti. Dviem mažais šaukšteliais formuokite rutuliukus ir sudėkite į lėkštę ant salotų.
Citrinos sultis sumaišykite su medumi ir apšlakstykite paruoštas salotas. Druskos nereikia berti, nes sūris ir lašiša yra sūroki.
Skanaus!
Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“