Pats greičiausias ir paprasčiausias būdas užraugti agurkėlius

Atsikėlėte ryte ir užsimanėte raugintų agurkų. Ne bėda. Aš juos ryte užsiraugiu, o pietums jau valgau. 

 Miesčioniški rauginti agurkėliai.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Miesčioniški rauginti agurkėliai.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Miesčioniški rauginti agurkėliai.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Miesčioniški rauginti agurkėliai.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Daugiau nuotraukų (2)

Riebus katinas

2018-05-27 09:57, atnaujinta 2023-05-22 10:58

Norite sužinoti, kaip tai darau? 

Miesčionių agurkai

Reikės: 

  • 1 kg agurkų, 
  • 4 skiltelių česnako, 
  • krapų, 
  • žiupsnelio druskos. 

Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus. Dėkite į maišelį, ten pat dėkite ir smulkintus krapus, česnakus, druską. Užriškite maišelį. 

Gerai pavartykite, kad viskas gražiai pasiskirstytų. 

Po kelių valandų - skanaus. 

P. S. Specialiai nufotografavau maišelyje, o ne gražiai patiekęs lėkštėje, nes noriu parodyti patį procesą.

Riebus katinas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.