Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais

Pilnas stipraus jautienos skonio, pigesnis nei antrekotas, išpjova ar nugarinė. Teisingai iškeptas ir supjaustytas bus ne prastesnis už bet kokį brandintą jautienos gabalą.

Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Jautienos paslėpsnių kepsnys su keptais Padrono pipirais.<br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (9)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Sep 5, 2018, 1:24 PM, atnaujinta Aug 27, 2021, 4:39 PM

Kepti gerai įkaitinus anglis. Aukso viduriukas būtų vidutiniškai iškeptas (medium rare). 

Kepame po 2 minutes kiekvieną pusę, tada dar po vieną. Mano kepsniai buvo pakankamai stori, jei jūsiškiai bus plonesni, būtinai sumažinkite kepimo laiką.

Kepsnį supjaustykite skersai plaušų norimo storumo gabaliukais.

Padrono pipiriukus porą minučių apskrudiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Beriame druskos, juodųjų pipirų ir prieš pat baigiant kepti (30-40 sekundžių) – smulkiai pjaustyto česnako.

Skanaus! 

Receptu pasidalino „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.