Virti bananiniai varškėčiai. Pusryčiai, kurie pradžiugins ir didelius, ir mažus

Labai skanūs varškėtukai, kurie tiks ir sekmadienio, ir paprastos dienos pusryčiams. 

 Virti bananiniai varškėčiai.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
 Virti bananiniai varškėčiai.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Nov 1, 2018, 10:04 AM, atnaujinta Nov 2, 2021, 10:50 AM

Virti bananiniai varškėčiai

Reikės:

  • 300 g varškės, 
  • 1 kiaušinio, 
  • trupučio druskos, 
  • cukraus ir vanilės pagal skonį,
  • 1 didesnio banano,
  • 80-100 g miltų (kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo). 

Kaip gaminti 

Varškę išsukti su kiaušiniu, druska, cukrumi ir vanile. Bananą nulupti, sutrinti šakute, įmaišyti į varškės masę, tada suberti miltus. 

Tešlą padalinti į 2-3 dalis, suformuoti iš jų dešreles, supjaustyti varškėčius, dėti į verdantį vandenį ir pavirti kelias minutes. 

Patiekti su grietine, vaniliniu padažu ar uogiene. 

Skanaus!

Receptu pasidalijo „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.