Kai norėsite pasilepinti: rūkytos omarų uodegėlės

Ne pats pigiausias patiekalas, bet labai gardus. Šventės artėja – bus galima pasilepinti.

 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkytos omarų uodegėlės.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (5)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Nov 6, 2018, 11:13 AM

Įkerpam uodegos viršų (galima ir pilvą- lengviau) perveriam mediniu iešmeliu, kad nesusiriestu ir rūkom 110 C 45 min. Kas 15 min patepam įkirptą vietą česnakiniu citrininiu sviestu.

Jam reikės: 

sviesto,

trinto česnako,

šlakelio citrinos sulčių,

juodųjų pipirų,

trupučio druskos.

Šaltinis: „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.