Užkandėlė su silke ir avokadais: nieko ypatingo, bet labai skanu

Ši užkandėlė nėra nei nauja, nei ypatinga, bet labai skani. 

 Užkandėlė su silke ir avokadais.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
 Užkandėlė su silke ir avokadais.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Nov 22, 2018, 10:21 AM, atnaujinta Nov 22, 2021, 5:15 PM

Tikslių ingredientų kiekių nerašau, nes visko dedu, kaip sakoma, iš akies. 

Užkandėlė su avokadais ir silke

Reikalingi produktai:

  • juodos duonos riekelės, 
  • sunokęs avokadas
  • virti kiaušiniai, 
  • rūgštus obuolys, 
  • smulkinti krapai, 
  • silkių filė. 

Papuošimui: 

  • keletas alyvuogių ar žalumynų. 

Užpilui: 

  • jogurtas ar grietinė, 
  • šiek tiek citrinos sulčių, 
  • garstyčių, 
  • druskos, pipirų ar naminio majonezo.  

Kaip gaminti 

Duonos riekeles paskrudinti.

Avokadą, kiaušinius, obuolį supjaustyti mažais gabalėliais, sumaišyti su užpilu ir smulkintais krapais. Užtepti ant duonos riekelių. 

Ant viršaus dėti supjaustytą silkių filė. Papuošti alyvuogėmis ar žalumynais. 

Receptu pasidalijo „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.