Paprasčiau nebūna: karštai rūkyti vilkešeriai

Paprasčiau nebūna, o skonis – puikus. 

Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Karštai rūkyti vilkešeriai.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (4)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Jan 18, 2019, 10:58 AM, atnaujinta Jan 18, 2019, 11:35 AM

Paruošiame vandenį su druska santykiu ️5:1

Beriame šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir česnakų prieskonių. Pilame šlakelį sojų padažo. Viską ištirpiname vandenyje kartu su druska. 

Pamerkiame žuvis 3-4 valandom. Vilkešeriai po 400-600 g. Jeigu didesni – mirkome ilgiau. 

Nuplauname, nusausiname ir rūkome apie 1,5-2 valandas 80-100°C temperatūroje alksnio dūmuose. Po 40-50 minučių apverčiame. 

Skaniausia valgyti kitą dieną, arba bent palaukite, kol atvės.

Receptu pasidalijo „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ 

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokios tikėtinos klimato staigmenos Lietuvoje?