Tiesiog puikus užkandis: keptos kriaušės su įdaru

Dalijuosi tobulu receptu. Ir net nežinau, kaip tiksliai pavadinti: desertas tai ar užkandis. 

 Keptos kriaušės su įdaru.<br>„Samčio užrašai“.
 Keptos kriaušės su įdaru.<br>„Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Feb 26, 2019, 5:04 PM, atnaujinta Feb 27, 2019, 11:28 AM

Keptos kriaušės su įdaru

Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite 4 asmenims, užtruksite apie 30 min.

Reikalingi produktai:

4 kriaušės,

1 citrina,

4 v. š. medaus,

4 v. š. migdolų plokštelių,

2 v. š. razinų,

1/4 v. š. cinamono,

60 g gražgarsčių.

Kaip gaminti

Kriaušes perpjaukite perpus ir šiek tiek išskobkite vidų.

Pašlakstykite citrinos sultimis.

Medų, razinas, migdolų plokštes ir cinamoną išmaišykite.

Į kriaušių vidurį dėkite įdaro.

Kriaušes dėkite į kepimo skardą, šaukite į 180 C orkaitę ir kepkite 10-15 min.

Lėkštese išdėliokite gražgarsčių lapelius, ant viršaus dėkite po dvi puseles kriaušių.

Skanaus.

„Samčio užrašai“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.