Blyneliai su rikotos sūriu, sulaukę didžiulio pasisekimo šeimoje

2019 m. kovo 5 d. 08:55
Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė
Receptas
Šie blyneliai sulaukė didžiulio pasisekimo mūsų šeimoje. Tikiuosi, sužavės ir jus.
Daugiau nuotraukų (2)
Reikės:
  • 250 g rikotos,
  • 50 ml 10 proc. riebumo grietinėlės,
  • 1 v. š. agavų ar kitokio sirupo,
  • 100 g miltų (dar prireiks kelių šaukštų miltų blyneliams formuoti),
  • 1 a. š. kepimo miltelių,
  • sviesto ar aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Išplakite drėgnus ingredientus – rikotą, grietinėlę, sirupą.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į rikotos masę.
Atsargiai išmaišykite. Turi išeiti kibi masė.
Stalviršį apibarstykite miltais.
Tešlą padalykite į šešias dalis šaukštu dėdami ant miltuoto paviršiaus.
Apibarstykite dar trupučiu miltų ir formuokite blynelius.
Kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies ištirpintame svieste, kol abi blynelių pusės įgaus auksinį atspalvį.
Blynairikota^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.