Ir šventėms, ir kasdienai – trys geriausi skaitytojų receptai

Visą mėnesį dalinomės puikiais mūsų skaitytojų receptais. Pavasarinis šventinių patiekalų receptų konkursas „Gardžiausi Velykų patiekalai“ baigėsi. Labai dėkojame visiems, siuntusiems savo receptus su nuotraukomis. 

Trys populiariausių konkurso receptai: margučiai, varškės apkepas ir silkės vyniotinis „Margutis“.<br> Nuotr. iš lrytas.lt
Trys populiariausių konkurso receptai: margučiai, varškės apkepas ir silkės vyniotinis „Margutis“.<br> Nuotr. iš lrytas.lt
 Universalus trintuvas.
 Universalus trintuvas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 7:24 PM, atnaujinta Apr 24, 2019, 2:21 PM

Nuo tortų, pyragų, salotų, žuvies ar mėsos patiekalų iki margintų kiaušinių – jūsų pasiūlymai šventiniam stalui džiugino ir mus, ir skaitytojus. 

Metas susumuoti rezultatus ir apdovanoti laimėtojus.  Trims laimėtojams mūsų konkurso rėmėjas – „Avitela“ – įteiks po naujausią BSH trintuvą, pasižymintį naujausiomis ir pažangiausiomis technologijomis. Tai inovatyvus, tvirtas ir itin galingas daugiafunkcinis smulkintuvas, kuris  jūsų virtuvėje pavirs mažu virtuviniu kombainu!

Taigi, kokie receptai buvo patys patys populiariausi?

Žinoma, kad stalo karalaičiais per Velykas būna margučiai, tad nenuostabu, kad jie tapo ir vienu iš trijų laimėtojų. Ne mažiau skaitytojus sužavėjo ir eiliuotas pasakojimas apie jų dažymo procesą. 

Daugybės skaitytojų palaikymo ar susidomėjimo sulaukė ir silkės vyniotinis „Margutis“. Ne tik skanus, bet ir puošiantis stalą. Įdomu, ar išbandėte? 

Ir galiausiai – saldus, bet ne per saldus stalas. Paprastas, bet gardus varškės apkepas tapo trečiuoju laimėtoju. Visus tris geriausius receptus rasite žemiau:

Sveikiname visus laimėtojus! Su visais susisieksime asmeniškai.

Nepatekusiems į trejetuką palinkėsime sėkmės kituose konkursuose – jų tikrai dar bus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.