Reikės:
5 pakelių sausainių,
skardinės kokosų pieno,
kelių saujų džiovintų abrikosų, razinų, slyvų, riešutų (nebūtinai),
2 plytelių juodojo šokolado,
4–5 v. š. agavų sirupo (jeigu mėgstate saldžiau),
2–3 v. š. kakavos (suteikia intensyvesnį skonį, bet nebūtina).
Kaip gaminti
Vaisius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti bent pusvalandį. Po to supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Sutrupinkite sausainius.
Šokoladą ištirpinkite prikaistuvyje.
Po truputį, vis maišydami, pilkite kokosų pieną, dėkite cukrų arba sirupą, kakavą. Į gautą vientisą masę sudėkite sausainius, vaisius, riešutus, gerai išmaišykite.
Dėkite į skardą, išklotą sviestiniu popieriumi, arba suvyniokite tarsi dešrą.
Bent kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą, dar geriau palaikyti jame pernakt.