Kepta lašiša medaus ir garstyčių marinate: tobula vakarienė greičiau nei per pusvalandį

Kepta lašiša medaus ir garstyčių marinate – tai tobula vakarienė. Mėgstu žuvį, ir kuo toliau, tuo dažniau ja lepinuosi.

Lašiša kepta medaus ir garstyčių marinate.<br>Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Lašiša kepta medaus ir garstyčių marinate.<br>Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Lašiša kepta medaus ir garstyčių marinate.<br>Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Lašiša kepta medaus ir garstyčių marinate.<br>Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Oct 19, 2019, 10:57 AM, atnaujinta Oct 9, 2023, 4:59 PM

Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 4 porcijas, užtruksite apie 25 min.

Reikalingi produktai:

  • 4 gabalėliai po 200 g lašišos filė;
  • 1 citrina;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 v. š. medaus;
  • 2 skiltelės česnako;
  • druskos pagal skonį;
  • žiupsnis citrininių pipirų.

Kaip gaminti

Lašišą nuplauname, nusausiname. Česnaką pasmulkiname. Suberiame į dubenį. Pilame aliejų, dedame medų, garstyčias, beriame pipirus ir druską. 

Atpjauname 4 citrinos griežinėlius. Iš likusios citrinos išspaudžiame sultis. 

Marinatą gerai išmaišome. Juo aptepame lašišos gabalėlius. Ant kiekvieno uždedame po griežinėlį citrinos. 

Kiekvieną gabalėlį suvyniojame į foliją. Dedame kepti į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę 12 – 15 min.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.