Receptas gana paprastas, patiekalas lengvai ir greitai paruošiamas.
Kepsneliai labai skanūs, minkšti ir sultingi.
Gaminkite ir dalinkitės receptu su kitais, o aš lauksiu atsiliepimų.
Vištienos kepsneliai su avižiniais dribsniais
Reikės:
• 0,5 kg maltos vištienos (naudojau vištienos krūtinėlių ir šlaunelių mėsos faršą),
• 3 v. š. avižinių dribsnių,
• maždaug 0,5 stiklinės pieno,
• 1 kiaušinio,
• vištienos prieskonių,
• svogūno,
• prieskoninių žolelių (naudojau džiovintus špinatus),
• pipirų ir druskos,
• aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Avižinius dribsnius užpilkite pienu ir palikite 20-30 min. išbrinkti.
Išbrinkintus dribsnius sumaišykite su vištienos faršu, įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais, druska ir išmaišykite.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkite po valgomąjį šaukštą paruoštos masės ir kepkite iš abiejų pusių iki kepsneliai visiškai iškeps.
Aš prie kepsnelių patiekiau keptų daržovių.
Paprasta, greita ir labai skanu.
Skanaus!