Reikės:
- „Teriyaki“ padažo;
- kiaulienos išpjovos;
- „Halloumi“ sūrio;
- pomidorų;
- tortilijų;
- druskos;
- pipirų.
Taip pat reikės medinių pagaliukų.
Kaip gaminti
Išpjovą ir sūrį susipjaustome piršto storio gabaliukais.
Sūrį atidedame, mėsą užpilame padažu ir 30 minčių marinuojame kambario temperatūroje.
Kepame tiesiogiai virš žarijų 180°C temperatūroje 8-10 minučių, vieną kartą apverčiant.
Kad neatšaltų, kol kepsime sūrį, kepsnelius suvyniojame į foliją.
Sūrį paskrudiname iš abiejų pusių po 1-2 minutes.
Tortilijas supjaustome kepsnelių ir sūrio pločio stačiakampiais, ant jų krašto guldome gabalėlį mėsos, ant viršaus – porą storesnių pomidorų griežinėlių.
Pabarstome druska, pipirais, prispaudžiame sūriu, užklojame kita puse tortilijos ir persmeigiam mediniu pagaliuku.
Kepame abi puses po 1 minutę.
Skanaus!