Kepta skumbrė: paprasta, kaip dukart du

Jeigu turite atšildytos skumbrės, pietus ar vakarienę paruošite vos per pusvalandį. Receptu dalijasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.

Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepta skumbrė.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 4, 2020, 7:49 PM, atnaujinta Mar 4, 2020, 7:49 PM

Galvą nupjauname, pilvą prapjauname, žarnas pašaliname, pjauname peiliu iš pilvo pusės palei stuburą – gauname išklotinę.

Apibarstome druska, pipirais, šlakeliu citrinos sulčių, dedame gabalėlį sviesto.

Kepame 180°C netiesioginėje kaitroje 20 minučių. 

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.