Ją galite valgyti kaip mišrainę, bet puikiai tinka ir kaip užtepas ant duonos.
Rumunai mėgsta mišraines ruošti su majonezu, bet galite majonezą maišyti su grietine ar net jogurtu.
Tikiuosi, visų produktų rasite namuose ir išbandysite šį lengvą patiekalą.
Man jis taip patiko, kad tą pačią dieną gaminau du kartus.
Tuno užkandėlė su kukurūzais
Reikės:
- 350 g tuno skardinės;
- 150 g konservuotų kukurūzų;
- 1 raudonojo svogūno;
- 2 šaukštų kaparėlių arba smulkintų raugintų agurkų;
- 1/2 citrinos sulčių;
- druskos;
- maltų pipirų;
- 3 šaukštų majonezo.
Kaip gaminti
Tuną nuvarviname ir šakute sugnaibome į mažus gabaliukus.
Į dubenį dedame tuną, kukurūzus, smulkintą raudonąjį svogūną, raugintus agurkus arba kaparėlius, beriame druskos bei pipirų. Išmaišome.
Majonezą pagardiname citrinos sultimis ir dedame ant tuno. Išmaišome.
Skanaus.