Reikės:
- 300 g virtų ar konservuotų raudonųjų pupelių
- 100 g visagrūdžių makaronų
- 3 vidutinio dydžio morkų
- 1 svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 6 v. š. pomidorų pastos
- 1 a. š. Provanso žolelių prieskonių
- 1 1/2 litro daržovių sultinio
- 2 v. š. aliejaus
- druskos pagal skonį
Kaip gaminti
1. Morkas, svogūnus, česnakus smulkiai supjaustome.
2. Puode įkaitiname aliejų, sudedame česnakus su svogūnus ir pakepiname kelias minutes. Sudedame morkas, pomidorų pastą ir kepame 5 minutes. Nepamirštame maišyti!
3. Supilame sultinį ir verdame 15 minučių.
4. Tuomet sudedame prieskonius, makaronus, pupeles ir verdam kol makaronai suminkštės.
Skanaus!
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui „Sveikas receptas“.