Kepti obuoliai su uogomis: sveikas ir gardus desertas, kuris pakeis pačius skaniausius pyragus

Obuolių įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.

 Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu.<br> „Kuras kūnui“ nuotr.
 Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu.<br> „Kuras kūnui“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

2020-12-16 10:36, atnaujinta 2022-12-14 09:17

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu

Reikės:

  • 6 obuolių
  • 2-3 arb. š. cinamono
  • 3 arb. š. medaus (agavų sirupo ar stevijos)
  • šaldytų šilauogių ar kitų uogų

Kaip gaminti

Obuolių šerdeles pašalinti specialiu prietaisu ar skustuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti šonus.

Į vidų dėti uogų, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus.

Kepti orkaitėje 180° C 35-40 min.

Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.

„Kuras kūnui“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.