Kepti obuoliai su uogomis: sveikas ir gardus desertas, kuris pakeis pačius skaniausius pyragus

Obuolių įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.

 Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu.<br> „Kuras kūnui“ nuotr.
 Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu.<br> „Kuras kūnui“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

Dec 16, 2020, 10:36 AM, atnaujinta Dec 16, 2020, 10:36 AM

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu

Reikės:

  • 6 obuolių
  • 2-3 arb. š. cinamono
  • 3 arb. š. medaus (agavų sirupo ar stevijos)
  • šaldytų šilauogių ar kitų uogų

Kaip gaminti

Obuolių šerdeles pašalinti specialiu prietaisu ar skustuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti šonus.

Į vidų dėti uogų, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus.

Kepti orkaitėje 180° C 35-40 min.

Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.

„Kuras kūnui“ 

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.