Sviestažuvės filė kepsneliai

Sviestažuvės filė kepsneliai

Darius Gumbrevičius
Darius Gumbrevičius
Daugiau nuotraukų (2)

Ruslanas Bolgovas, virtuvės šefas

2021-02-17 09:50, atnaujinta 2021-02-18 12:51

Reikės (4 porcijoms):

* 4 sviestažuvės filė kepsnelių

* druskos, pipirų (pagal skonį)

* 2 avokadų (8 skiltelių)

* 2 druskoje keptų burokėlių griežinėlių

* mažų romaninių salotų lapų

* 1 mėlynojo svogūno griežinėlių

* kalendrų daigų (kelių lapelių)

* žiupsnelio sezamų sėklų

Padažui reikės:

* 1 v. š. tahinio pastos

* 1 v. š. „Tom Yum“ pastos

* 2 citrinų sulčių

* 2 v. š. medaus

* 100 ml alyvuogių aliejaus

Padažo ingredientus dedame į dubenį, plakame šluotele iki vientisos masės. Kepsnelius kepame keptuvėje po 3–5 min. iš abiejų pusių. Pagardiname druska. Dedame į lėkštę tokia tvarka: žuvis, daržovės, padažas, daigai ir skrudintos sezamų sėklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.