Rūkytos lašišos užtepėlė su maskarpone ras vietos ir ant išrankiausiųjų stalo

Rūkytos lašišos ir maskarponės užtepėlė pagal šį receptą puikiai tiks ir pusryčiams, ir užkandžių stalui. Lengvai paruošiama ir tikrai gardi – įtiks net išrankiausiems. 

Rūkytos lašišos ir kreminio sūrio užtepėlė.<br> 123rf nuotr.
Rūkytos lašišos ir kreminio sūrio užtepėlė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-16 12:05, atnaujinta 2023-04-16 17:20

Svarbiausia – lengvai paruošiama, o produktus ar jų kiekius galite keisti pagal skonį arba tai, ko turite.

Išbandykite!

Rūkytos lašišos ir maskarponės užtepėlė

Reikės:

  • 250 g maskarponės (arba neutralaus skonio kreminio sūrio)
  • 50 ml riebios grietinėlės 
  • 200 g rūkytos lašišos, sukapotos gabaliukais
  • 2-3 v. š. kaparėlių (arba pagal skonį)
  • 2 v. š. kapotų svogūnų laiškų (nebūtinai)
  • kapotų šviežių krapų 
  • kelių lašelių Vorčesterio padažo 
  • citrinos sulčių, išpaustų iš 1-2 skiltelių citrinos

Kaip gaminti 

Į maisto smulkintuvą dėkite maskarponę ir kiek paplakite. Dėkite lašišą, kaparėlius, svogūnus, krapus,  Vorčesterio padažą, grietinėlę, citrinos sultis. 

Viską gerai išmaišykite. 

Patiekite su trapučiais ar skrudinta batono riekele.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?