Svarbiausia – lengvai paruošiama, o produktus ar jų kiekius galite keisti pagal skonį arba tai, ko turite.
Išbandykite!
Rūkytos lašišos ir maskarponės užtepėlė
Reikės:
- 250 g maskarponės (arba neutralaus skonio kreminio sūrio)
- 50 ml riebios grietinėlės
- 200 g rūkytos lašišos, sukapotos gabaliukais
- 2-3 v. š. kaparėlių (arba pagal skonį)
- 2 v. š. kapotų svogūnų laiškų (nebūtinai)
- kapotų šviežių krapų
- kelių lašelių Vorčesterio padažo
- citrinos sulčių, išpaustų iš 1-2 skiltelių citrinos
Kaip gaminti
Į maisto smulkintuvą dėkite maskarponę ir kiek paplakite. Dėkite lašišą, kaparėlius, svogūnus, krapus, Vorčesterio padažą, grietinėlę, citrinos sultis.
Viską gerai išmaišykite.
Patiekite su trapučiais ar skrudinta batono riekele.