„Cezario“ salotos su vištiena pagal Roko Galvono receptą

Išbandykite „Cezario“ salotas – lengva, vasariška ir gardu!

 „Cezario“ salotos pagal R.Galvono receptą.
 „Cezario“ salotos pagal R.Galvono receptą.
 „Cezario“ salotos.
 „Cezario“ salotos.
 Rokas Galvonas.
 Rokas Galvonas.
Daugiau nuotraukų (3)

Rokas Galvonas, virtuvės šefas

2021-07-01 16:58, atnaujinta 2022-06-27 16:47

Reikės:

  • 1 galvos „Iceberg“ salotų
  • 150 g keptos vištienos
  • 4–6 virtų putpelių kiaušinių
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 4–5 ridikėlių
  • 2–3 nedidelių sviestinių bandelių
  • šlakelio alyvuogių aliejus
  • druskos
  • šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Padažui:

  • 150 g majonezo
  • 50 g brendžio
  • 1 česnako skiltelės
  • 20 g sojų padažo
  • 70 ml vandens
  • 50 g smulkintų žolelių (petražolių, krapų, čiobrelių, bazilikų)

Kaip gaminti

Padažui skirtus ingredientus sudėkite į kokteilinę ir suplakite. Paragaukite, ar nieko netrūksta.

„Iceberg“ salotas supjaustykite plačiomis (apie 2 cm) riekelėmis. Nedideliais gabalėliais supjaustytas bandeles paskrudinkite orkaitėje, tada apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska.

Juostelėmis supjaustytą vištieną dėkite ant salotų, sudėkite virtus putpelių kiaušinius, sūrį ir supjaustytus ridikėlius. Užpilkite padažo ir ant viršaus sudėkite skrebučius. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.