Kūno rengybos trenerė pasidalijo deserto receptu: galėsite mėgautis be sąžinės graužimo

Šiuo sveiku desertu galėsite mėgautis be sąžinės graužimo.

L.Panavė dalijasi ispaninių šalavijų sėklų deserto receptu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
L.Panavė dalijasi ispaninių šalavijų sėklų deserto receptu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Nuotr. iš asmeninio albumo.
Nuotr. iš asmeninio albumo.
Laura Panavė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Laura Panavė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (3)

Laura Panavė, moterų asmeninė kūno rengybos trenerė, mitybos specialistė

Jul 17, 2021, 12:44 PM, atnaujinta Jul 12, 2022, 8:00 AM

Ispaninių šalavijų sėklų desertas

Reikės (2 porcijoms):

  • 7 v. š. ispaninių šalavijų sėklų
  • 450 ml migdolų (ar kitokio) pieno
  • 1 prinokusio (ar šaldyto) mango
  • 1 banano
  • 1/4 papajos
  • 1/2 kivio
  • 1/2 plonos citrinos skiltelės
  • 2 mėtų lapelių

Ispaninių šalavijų sėklas užpilkite augaliniu migdolų pienu, išmaišykite ir palaukite, kol išbrinks. Jei košė nestandi, įdėkite daugiau sėklų.

Visus vaisius, išskyrus kivį ir dalį papajos (ja dekoruosite viršų), ir citriną sutrinkite į vieną masę.

Dėkite dalį pudingo, tada trintą vaisių masę ir vėl pudingą.

Dekoruokite vaisiais.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.