Stori ir purūs blynai: receptas, kuriuo norisi dalintis

Užgavėnėms dalinuosi skanių blynų receptu, kurį pati pamėgau.

Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Blynai.<br>„Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (3)

„Samčio užrašai“

Mar 1, 2022, 7:54 AM, atnaujinta Feb 28, 2023, 9:31 AM

Reikės:

  • 150 g grietinės 20 proc. riebumo
  • 1 nedidelio kiaušinio
  • 1 šaukšto sviesto
  • 1 šaukšto cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 80 g miltų (būtinai persijokite)

Kaip gaminti

Kiaušinius ištrinkite su cukrumi, pilkite ištirpintą sviestą ir maišykite.

Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais.

I kiaušinių masę dėkite grietinę, berkite druską ir persijotus miltus. Gerai išmaišykite tešlą. Palikite pastovėti 15 min.

Kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių po 2 min.

Skanūs tiek iškart, tiek kitą dieną.

„Samčio užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.