Ant grotelių keptos dorados: greita, paprasta ir gardu

Portalo lrytas.lt skaitytojas Tomas dalijasi ant grotelių keptų doradų receptu. Pasak jo, taip kepti galima ir vilkešerius ar kitas žuvis.

 Ant grotelių kepta dorada.
 Ant grotelių kepta dorada.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2022, 9:01 AM, atnaujinta May 22, 2023, 10:14 AM

Greita, paprasta ir gardu.

Ant grotelių keptos dorados

Reikės:

  • 3 doradų arba vilkešerių
  • 3–4 skiltelių česnako
  • pipirų, 
  • druskos, 
  • citrinos sulčių žuviai apšlakstyti

Kaip gaminti

Išvalytą doradą apibarstome prieskoniais - druska, pipirais ir smulkintais česnakais. Paliekame porai valandų.

Paruoštą žuvį dedame ant įkaitinto griliaus ir kepame.

Iškeptą žuvį apšlakstome citrinos sultimis.

Prie žuvies kepsnio labai tinka daržovės – grilyje keptos cukinijos, pomdorai, paprikos ar pievagrybiai. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.