Ant grotelių keptas tuno kepsnys: neužmirškite vienos taisyklės – ir rezultatas sužavės net išrankiausius

Labai lengvai ir greitai paruošiamas tuno kepsnys, keptas ant grotelių. Svarbiausia taisyklė norint nesugadinti – neperkepti!

 Tuno kepsnys.
 Tuno kepsnys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2022, 2:30 PM

Šiuo patarimu ir receptu pasidalijo portalo lrytas.lt skaitytoja Jūratė.

Ant grotelių keptas tuno kepsnys

Reikės:

  • 200 g tuno filė
  • druskos
  • pipirų
  • citrinos
  • grilyje keptų daržovių – cukinijų, paprikų, svogūnų galvų, virtų kukurūzų burbuolių
  • salotų
  • žalumynų

Kaip gaminti

Tuno filė apibarstome druska, pipirais, dedam kepti į įkaitintą kepsninę. Kepame trumpai, po porą minučių iš abiejų pusių (priklauso nuo kepsnio storio), kol gražiai apskrus. 

Patiekiame su citrinos griežinėliu (išspauskite sultis ir apšlakstykite tuną), salotomis, grilyje keptomis daržovėmis, apibarstome žalumynais. 

Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.

Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!

Receptus siųskite iki birželio 3 d.

Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.

 

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.