Aštuonkojis su morkų ir bulvių piurė: I. Anankaitė pasidalijo pamėgtu receptu

Dainininkė Indrė Anankaitė, grupės „Il Senso“ narė, su „Stiliaus“ skaitytojais pasidalijo aštuonkojo su morkų ir bulvių piurė receptu.

 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
 I. Anankaitė dalijasi aštuonkojo receptu.<br>Asmeninis albumas
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-06-14 14:21

Išbandykite ir jūs!

Aštuonkojis  su morkų ir bulvių piurė 

Reikės:

  • 1 virto aštuonkojo čiuptuvo
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 4 skiltelių česnako
  • kelių žiupsnelių rūkytų raudonų paprikų miltelių
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • citrinų sulčių pagal skonį
  • šlakelio baltojo vyno

Garnyrui reikės:

  • morkų
  • bulvių
  • grietinėlės

Kaip gaminti

Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepkite aštuonkojį.

Pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis.

Suberkite smulkiai supjaustytą česnaką.

Po 10 min. įpilkite šiek tiek baltojo vyno. Leiskite pasitroškinti.

Garnyrui rinkausi morkų ir bulvių piurė, pagardintą grietinėle.

Šalia tinka visos marinuotos daržovės: agurkėliai, maži svogūniukai, alyvuogės ir t.t.

Papuoškite rozmarinų šakele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.