Su „Lidl“ – supersavaitės pabaiga: ypatingos savaitgalio nuolaidos – jau nuo ketvirtadienio

Ne veltui ketvirtadienis vadinamas mažuoju penktadieniu – juk nuo tada pradedame jausti, kad darbinga savaitė jau į pabaigą! Šį puikų jausmą dar labiau sustiprins apsilankymas „Lidl“ parduotuvėje, kur jau nuo ketvirtadienio mėgstamus maisto produktus galima įsigyti dar pigiau, o iš kokybiškų produktų krepšelio visą savaitgalį mėgautis gardžiausiais patiekalais.

Šįkart „Lidl“ ekspertai rekomenduoja iš kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų pasigaminti itin lengvą bei švelnų lašišos su riešutų padažu receptą, kuris patiks net išrankiausiems valgytojams.
Šįkart „Lidl“ ekspertai rekomenduoja iš kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų pasigaminti itin lengvą bei švelnų lašišos su riešutų padažu receptą, kuris patiks net išrankiausiems valgytojams.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-21 13:00

Visose „Lidl“ parduotuvėse nuo šiol savo mėgstamų maisto produktų pigiau galima įsigyti ne tik dėl „Superšeštadienio“ metu laukiančių nuolaidų. Superkainas skirtingiems tos dienos produktams prekybos tinklas savo pirkėjams pradeda ruošti jau nuo pat ketvirtadienio, o nuolaidos tęsis iki pat šeštadienio. Tad skirtingos akcijos atrinktiems produktams džiugins kasdien, tačiau galios tik vieną dieną.

Šią savaitę su „Lidl Plus“ programėle geriausios kainos taikomos aliejui, slyvoms, žuviai, svogūnams ir riešutams. Tad, naudodamiesi programėlę sutaupysite kiekvieną dieną!

Supersavaitės pabaiga: ketvirtadienio ir penktadienio pasiūlymai

Jau šiandien „Lidl“ pirkėjai gali mėgautis geriausiomis nuolaidomis kasdieniame produktų krepšelyje atsiduriantiems produktams. Pavyzdžiui, nuo kasdienės maisto ruošos neatskiriamą aliejų pirkėjai tik šį ketvirtadienį galės įsigyti su specialia kaina.

Aktyvavus „Lidl Plus“ programėlę, 1 l rapsų aliejaus „Floriol“ kainuos net 52 proc. pigiau, tik 0,95 Eur. Už tokią kainą įsigijus aliejaus, gardžių keptų patiekalų, padažų ar salotų užpilu ant jūsų stalo tikrai nepritrūks.

Kitas, tik penktadienį galiosiantis pasiūlymas taip pat žada puikų apsipirkimą. Prasidėjus uogienių virimo ir įvairių desertų gaminimo metui, tik šį penktadienį „Lidl“ parduotuvėse slyvos kainuos net 70 proc. pigiau. Su „Lidl Plus“ programėle, 1 kg slyvų „Lepotica“ vietoje 1,99 Eur kainuos tik 0,59 Eur. Speciali kaina galioja vienam pirkėjui perkant ne daugiau kaip 2 kg šių uogų.

Tradicinis „Superšeštadienis“ – žuvies ir riešutų mėgėjams

Nuolaidų dienoms tęsiantis, šeštadienis – dar viena diena mėgautis geromis produktų kainomis, gausiai apsipirkti visai savaitei ir mąstyti apie gardžius savaitgalio pietus. „Lidl“ tik šį šeštadienį atrinko kelis pirkėjų pamėgtus produktus ir taiko superkainas.

Žuvies mėgėjai, kurie neįsivaizduoja nė dienos be šio baltymų šaltinio, tikrai apsidžiaugs parduotuvėje pamatę šviežią išdarinėtą lašišą už piniginei draugišką kainą. Pasinaudojus „Lidl Plus“ kuponu, 1 kg šios žuvies bus galima įsigyti už 5,99 Eur. 200 g riešutų mišiniui „Alesto Selection“ tądien bus taikoma 33 proc. nuolaida – jis kainuos tik 1,99 Eur. O bet kurį patiekalą pagardinančius lietuviškuosius geltonuosius svogūnus bus galima įsigyti dar pigiau: kilogramas jų kainuos vos 0,45 Eur.

Savaitgalio superreceptas – žuvis su riešutų padažu

Į prekių krepšelį prisikrovus savo mėgstamiausių produktų už geriausias kainas, metas skubėti mėgautis savaitgalio skoniais. Šįkart „Lidl“ ekspertai rekomenduoja iš kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų pasigaminti itin lengvą bei švelnų lašišos su riešutų padažu receptą, kuris patiks net išrankiausiems valgytojams.

Šiam žuvies patiekalui pasigaminti jums reikės:

  • 1 kg lašišos
  • 0,5 stiklinės riešutų mišinio
  • 1 didelio svogūno
  • 1 a. š. medaus
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. šviežių citrinų sulčių
  • 1 a. š. tarkuotos citrinos žievelės
  • Ryšulėlio šviežių petražolių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Pradėkite nuo lašišos gaminimo. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kol orkaitė kaista, supjaustykite lašišą lygiais gabalėliais ir atidėkite į šalį.

Inde sumaišykite alyvuogių aliejų, petražoles, žalią svogūną, citrinos žievelę, įberkite druskos ir pipirų. Šiuo padažu įtrinkite lašišos gabalėlius ir dėkite į orkaitę kepti apie 15–20 minučių.

Kol lašiša kepa, pasiruoškite riešutų padažą. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir ant aliejaus pakepinkite smulkintus svogūnus, jiems kiek parudavus, atidėkite juos į šalį. Toje pačioje keptuvėje trumpai apkepkite riešutus.

Riešutams atvėsus, susmulkinkite juos virtuviniu kombainu, į gautą masę įpilkite citrinų sulčių, medaus, alyvuogių aliejaus, smulkintų petražolių, pipirų ir druskos pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Lašišos gabalėliams iškepus, patiekite juos su paruoštu riešutų padažu ir žiupsneliu petražolių. Šalia galite patiekti mėgstamų daržovių ar ryžių.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.