Supersavaitgalio pasiūlymas žuvies mėgėjams: porcija ypatingų pietų – už mažiau nei 3 eurus asmeniui

Pagaliau atėjęs savaitgalis – tai laikas, kai norisi save palepinti skaniais, tačiau nesudėtingais patiekalais. Geriausias būdas tai padaryti – pasigaminti ypatingus pietus ir palepinti savo šeimą gardžiais naminiais patiekalais. Kad idėjų savaitgalio pietums netrūktų, prekybos tinklas „Lidl“ paruošė ypatingus „Supršeštadienio“ pasiūlymus, kurie šįkart pradžiugins žuvies mėgėjus.

Tai – itin gardus, bet nesudėtingas patiekalas, leisiantis jums pasijusti lyg prabangiame restorane.
Tai – itin gardus, bet nesudėtingas patiekalas, leisiantis jums pasijusti lyg prabangiame restorane.
Tai – itin gardus, bet nesudėtingas patiekalas, leisiantis jums pasijusti lyg prabangiame restorane.
Tai – itin gardus, bet nesudėtingas patiekalas, leisiantis jums pasijusti lyg prabangiame restorane.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2023, 4:00 PM

Tik šį šeštadienį, jau nuo pat ryto pasinerkite į tikrą nuolaidų sūkurį. Visose „Lidl“ parduotuvėse kilogramas šviežios išdarinėtos lašišos, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos tik 9,99 Eur. Parduotuvių lentynose pirkėjai taip pat ras riešutų mišinį „Alesto“, kurį šį kartą galima bus įsigyti net 36 proc. pigiau, vos už 1,89 Eur. Su tokia kaina jais užkandžiauti ar gaminti gardžiausius patiekalus galėsite kad ir visą savaitgalį.

Gardūs, kviečiantys save palepinti pietūs

Šį savaitgalį „Lidl“ kviečia palepinti save ir pasigaminti keptą lašišą su riešutų plutele, kuri patiks visai šeimai. Tai – itin gardus, bet nesudėtingas patiekalas, leisiantis jums pasijusti lyg prabangiame restorane.

Jums reikės:

  • 1 kg lašišų filė
  • 200 g riešutų mišinio „Alesto“
  • 4 v. š. miltų
  • 1 kiaušinio
  • 1 šaukšto vandens
  • 1 a. š. džiovintų raudonėlių
  • 1 v. š. aliejaus

Dubenyje išplakite kiaušinį. Į vieną lėkštę suberkite miltus, į kitą – grūstus riešutus ir žiupsnelį druskos su raudonėliais.

Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir juos nusausinkite. Tuomet apvoliokite juos miltuose, vėliau kiaušinių plakinyje ir, galiausiai, vieną pusę gausiai pabarstykite riešutais. Dėkite į įkaitintą aliejų riešutų plutele žemyn ir kepkite apie 3 minutes. Atsargiai apverskite ir švelniai apskrudinkite kitą pusę.

Dėkite žuvies gabalėlius į kepimo indą riešutų plutele aukštyn ir baikite kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, apie 5–8 minutes, priklausomai nuo gabalėlių dydžio.

Lašišą galite patiekti su norimu garnyru – tam puikiai tiks tiek ryžiai, tiek bulvės ar šviežios salotos. Paruoštą patiekalą papuoškite šviežių bazilikų lapeliais ar kitais žalumynais.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.