Kai smidras sutiko buratą – sočių ir gurmaniškų salotų receptas: paprasta, bet labai gardu

Tiesiog tobuli pusryčiai, kitaip ir nepavadinsi. Ir nėra čia ką daugžodžiauti. Valgome smidrus, nes jų sezonas greitai eis į pabaigą.

Smidrai su pomidoriukais ir burata sūriu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Smidrai su pomidoriukais ir burata sūriu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2024-06-13 16:10

Porcijos dvi.

Užtruksite apie 15 min.

Smidrai su pomidoriukais ir burata sūriu

Reikės:

  • 100 g vyšninių pomidoriukų;
  • 4 – 6 smidrai;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • Žiupsnis druskos;
  • 1 burata sūris;
  • Pundelis laiškinių česnako;
  • Balzamiko kremo;
  • Kelios riekelės duonos.

Smidrus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pomidorus, smidrus, smulkintas česnako skiltelės, pabarstome druska ir pakaitiname apie 5 min.

Į lėkštes dedame kepintas daržoves, burata sūrį, pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais ir apšlakstome balzamiko kremu.

Patiekiame su skrudinta duona.

Kviečiu į virtuvę

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.