Neatsivalgomi čeburekai: taip paprastai ir skaniai jų dar negaminote

2025 m. kovo 24 d. 16:37
„Virtuvėje pas Dalią“
Maisto tinklaraštininkė Dalia pasidalino gardžiu ir labai paprastu ir greitai pagaminamų čeburėkų receptu. Taip greitai, paprastai ir skaniai dar negaminote!
Daugiau nuotraukų (2)
Tortilijų čeburekai: 
Reikės:
tortilijų
kiaulienos faršo
svogūno
česnako
kiaušinio
vandens 
druskos, pipirų
Gaminimas:
Į kiaulienos faršą įtarkavau didelį svogūną, česnako dvi skilteles, druskos, pipirų, kiaušinio trynį ir truputį virinto vandens. Baltymą suplakiau šakute ir tepiau tortilijų kraštus.
Ant vienos pusės dedam faršo, sulenkiam ir gerai užspaudžiam pirštais kraštelius, dar patepam iš viršaus baltymu. Kepam aliejuje, kad apsemtų čebureką iki pusės, nuolat pilam šaukštu ant viršaus aliejų, kol gražiai pakyla.
Tada apverčiam ir kepam kitą pusę. Sudedam ant popierinių rankšluoščių, kad susigertų aliejaus likučiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.