Nupūskite dulkes nuo vaflinės! Kepsime picą, spurgas ir pyragus

Vaflinėje galima kepti ne tik įprastus vaflius.<br>123rf nuotr.
Vaflinėje galima kepti ne tik įprastus vaflius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2015, 5:47 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 2:01 AM

Pica, pyragaičiai, spurgos, virtos bulvės – vaflinėje galima kepti daugybę dalykų, ne tik įprastus vaflius. Šis prietaisas ypač tinka užkandžiams gaminti – ir sūriems, ir saldiems. 

Pavyzdžiui, pica: dėkite į įkaitusią vaflinę picos tešlos, patepkite aliejumi ir kepkite 5-8 minutes. Aptepkite pomidorų padažu, uždėkite sūrio ar kitų priedų – štai jums gardi užkandėlė.

Taip pat kepti galima tešlą, iš kurios kepami pyragai – turėsite pyrago skonio vaflių. Gal taip įdomiau? 

Arba dėkite į vaflinę pyrago, spurgų, bandelių – iškeptas apliekite šokoladu ar apibarstykite cukraus pudra, ir turėsite skaniausią desertą. Beje, taupios šeimininkės taip sunaudoja sukietėjusius, kelių dienų kepinius – o juk spurgos jau kitą dieną nelabai norisi valgyti, ar ne?

Vaflinėje galima kepti netgi bulves – stambiai tarkuotas arba virtas. Pagardinkite jas prieskoniais, ir taip pat turėsite gardų valgį.

Pažiūrėkite, ką siūlo „Spoon University“, ir išlaisvinkite savo fantaziją!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.