Vos kelios gudrybės – ir jūsų mylimojo gimtadienis taps tobulas

Sutikite – gimtadienio šventės organizavimas mylimam žmogui ne ką mažesnė pramoga nei pati šventė. Smagu leisti fantazijai skrieti laisvai – sugalvoti šventės temą, parinkti dekoracijas ir sudaryti gardžių valgių bei gėrimų meniu. Tačiau net ir visai nedidelis vakarėlis reikalauja kruopštaus planavimo. O kad jums būtų patogiau, pateikiame šventės organizavimo atmintinę.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Jei neturite laiko ruošti užkandžiams ir kepiniams, puikiausias pasirinkimas bus „IKI“ prekybos tinklų profesionalių virtuvės meistrų jau pagaminti gardūs valgiai.<br>123rf nuotr.
Jei neturite laiko ruošti užkandžiams ir kepiniams, puikiausias pasirinkimas bus „IKI“ prekybos tinklų profesionalių virtuvės meistrų jau pagaminti gardūs valgiai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-05-04 09:00, atnaujinta 2017-05-26 16:58

Beje, prieš organizuodami gimtadienio šventę prisiminkite vieną, turbūt, pačią svarbiausią taisyklę –ir šventės kaltininkai, ir jos dalyviai turi jaustis ypatingi. Laikysitės šios taisyklės – gera šventė ir puiki nuotaika garantuota.

Turbūt nė nereikia sakyti, kad kuo anksčiau pradėsite ruošti šventę, tuo mažiau galvos skausmo bus paskutinę dieną, kai, bet kokiu atveju, iškils visokių nenumatytų darbų.

Taip, turbūt visada būna greičiau viską suorganizuoti patiems, tačiau į šventės planavimą įtraukite ir gimtadienininką. Juk galų gale, tai jo gimtadienis ir jis geriausiai žino, kokios gimtadienio šventės norėtų.

Likus mėnesiui iki gimtadienio šventės, sugalvokite vakarėlio temą, sudarykite svečių sąrašą, suderinkite vakarėlio datą su pačiais svarbiausiais šventės kaltininkui žmonėmis ir, jei švęsite ne namuose, rezervuokite vietą.

Jei kruopščiai skaičiuojate šventės biudžetą, prisiminkite, kad šiltuoju metu laiku galite švęsti ir parke, gamtoje prie ežero ar upės krantinėje. Tik, tokiu atveju, turėkite atsarginį planą – kažin ar svečiai apsidžiaugtų vietoje linksmybių sūkurio pakliuvę į tikrą liūtį. Likus trims savaitėms iki šventės nuspręskite kokia veikla užsiimsite, kuo vaišinsite savo svečius bei parašykite kvietimus. Juose nurodykite šventės datą, tikslią vietą (būtų puiku su nuorodomis), pažymėkite vakarėlio temą, išskirtines vakaro pramogas, tai, kaip svečiams patogiausia būtų apsirengti ir ar būtina kažką atsinešti. Jei, pavyzdžiui, organizuojate šventę sodyboje, šalia kurios yra ežeras, perspėkite svečius atsivežti maudymosi kostiumus ir rankšluosčius.

Kad gimtadienis nebūtų nuobodus, prigalvokite įdomios veiklos. Pavyzdžiui, pasamdykite dailininką, kuris visus svečius pamokytų, kaip nupiešti gražų atviruką jubiliatui. Jei tai tik damų šventė, į šventę pakvieskite profesionalią manikiūrininkę, kuri visoms šventiškai nulakuos nagus. Vyrus galite pakviesti pažaisti prie biliardo ar futbolo stalo.

Likus dviems savaitėms iki šventės išsiųskite kvietimus, supirkite dekoracijas, pramogoms reikalingus daiktus, mažas dovanėles mažiesiems šventės dalyviams. Visada gražiai atrodo, specialiai paruošti, dailiai sudėti nedideli skanumynų krepšeliai. Jei organizuojate didesnę šventę, pasirūpinkite, kas jums padėtų šventės metu pasirūpinti visais svečiais. Galbūt jums pakaks bičiulės ar bičiulio pagalbos, o galbūt visai verta pagalvoti ir apie profesionalų barmeną ar padavėją.

Likus savaitei sudarykite pramogų ir veiklos tvarkaraštį, perskambinkite visiems svečiams, iš kurių nesulaukėte atsakymo apie jų dalyvavimą.

Kai liks trys dienos iki šventės – supirkite maistą, gėrimus. Taupydami laiką, apsipirkite ten, kur sugaišite mažiausiai laiko ir rasite geriausią maisto prekių asortimentą bei išskirtinai kokybiškus produktus.

Puikus pasirinkimas – „IKI Gourmet „ maisto produktai. Paruošti pagal unikalias receptūras, išsiskiriantys aukšta kokybe ir specialiomis gamybos technologijomis šie maisto produktai, skirti vertinantiems originalų ir gerą skonį.

Liko vos viena diena! Papuoškite namus ar kitą erdvę, kurioje vyks šventė. Įsitikinkite, kad turite viską, ko reikia šventei. Paruoškite iš vakaro pagaminamus užkandžius, desertus. Iškepkite gimtadienio tortą.

Jei neturite laiko ruošti užkandžiams ir kepiniams, puikiausias pasirinkimas bus „IKI“ prekybos tinklų profesionalių virtuvės meistrų jau pagaminti gardūs valgiai. Jums rūpesčių bus tikrai mažiau, o svečiai liks tikrai patenkinti gardžiomis šventės vaišėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.