Teksto dydis:
2021-10-14 10:23
FRA

Pastaba

Net mokinukai zino, kad gazuotas vanduo yra prisotintas angliarugste (co2)!jei neturit ka rasyt, tai nerasykit, o uzpildykit tuscia vieta rudeniskom nuotraukom...didziausias salies dienrasti: pagalvokit, jei taip nusipezetu kulinarinej skilty koks the guardian...

1
2021-10-14 05:27
FRA

Faaarsas,

mirkytas batonas,manu saukstas ir kiausinis- viskas. O bulves geriau ant lauzo kepti.

3
2021-10-13 23:09
LTU

Kliedesiniai straipsneliai

Is temos o jadze daro taip. Kaip sudetine dalis, kuri sudaro kelis procentus visumos gali zymiai pakeisti savybes- sitaip gali apgaudineti tuos kas nesimoke fizikos ir chemijos.

0
2021-10-13 22:20
LTU

nu

As ir ceburekus darau su mineraliniu. Tesla buna plonyte, pusleta.

0
2021-10-13 21:11
LTU

užpakalnis

1 kg faršo + 1kg mieliu ir jums kotletu užteks visam mėnesiui

5
2021-10-13 19:23
DNK

Lems

Ta prasme skiesti vandeninga farsa ,vandeniu ? )))

2
2021-10-13 19:18
LTU

blia

autoriams: kartu su kotletais į orkaitę pašaukite deguonies balioną ir stovėkite kaip galima arčiau, galima kojines megsti ar panašiai.

1
2021-10-13 18:02
LTU

Siaip

Mano baba i kotletu farsa itarkuodavo bulve. Skanesniu kotletu uz jos nera.

5
2021-10-13 17:51
LTU

reikia

ne kepti, bet apkepus įpilti sultinio ar vandens troškinti ir bus minkšti, o ne visokius gazuotus vandenis pilti, jei faršas sausas, galima į jį šalto vandens įpilti

7
2021-10-13 17:46
LTU

daug sveikiau

į faršą dėti morką sutarkuotą ar kopūsto gabalą, apkepus, užpilti vandens ar sultinio ir patroškinti ir bus minkšti, kiaulienos faršas gerai skystį sugeria, galima įpilti šiek tiek sultinio ar vandens šalto

4
2021-10-13 17:32
LTU

Dalė

Pasakykite,savo paslaptį,Ačiū.

0
2021-10-13 16:45
LTU

Ai, dar

sodos rašo. Jau sublogavau.

1
2021-10-13 16:44
LTU

K.,,,,

pasirodo, ko tik neprideda netgi sau, suprasčiau valgykloje, restorane. Pienas, krakmolas, morkos, gerai, kad ne žuvies ar cinamono.

3
2021-10-13 16:15
LTU

valgyklos šefe

svarbiausi i kotletus ideti mesos

1
2021-10-13 16:02
LTU

Dėkit visada

Sodos 1-2 šaukštelius bus jėga ir labai minkšta mėsa ir kotletai!

41
2021-10-13 15:57
FRA

to bubute

Nededa ten nieks vandens nepetgyvenk nebent farshas su prieskoniais i juos pilama ant 10 kg litras vandens..tau kaip mesininkas sakau...o i kotletus nieko nereik jiokiu bulku bulkos i shnicelius deda i tikrus snicelius nieko nededa nes ten ismusta mesa..zodziu i kotletus svogunas didelis tarjuojamas per bulviu tarka ir didele bulve...daugiau nieko ten nereik det

6
2021-10-13 15:28
LTU

bobutė

Manau, kad pirktame farše vandens netrūksta ir taip :) Įtarkuoju bulvę ir dedu svogūnus, pakepintus svieste.

2
2021-10-13 15:10
LTU

Cia dar nuo karo laiku

i kotletus dedavo bulkos, itarkuodavo bulviu. Kad daugiau butu, nes mesos sunku buvo gauti. Tiesa, itarkuota bulve suteikia razia rusva spalva kotletams kepant. O siaip tai geriau parinkti mesa, siek tiek krakmolo, pienuko, kiausini ir prieskoniu pagal poreiki, daug svoguno. Butinai !

27
2021-10-13 14:57
LTU

čia sviatlanos

patarimai?

4
2021-10-13 14:45
DEU

laima

i farsa itarkuoju bulve,arba dedu krakmola visada purus

19
2021-10-13 14:40
LTU

Budulis

Šiaip tai čia apie maltinius rašo. Tikras kotletas būna su šonkauliuku. Kai kam ir kumelė nuotaka...

32
2021-10-13 14:39
LTU

Reikia gi šitaip,

suruošiau faršą ruošiuosi kepti, vandens kaip tik buvau užsišaldžius, visko dedu, kas ir parašyta. Mėsa pačios sumalta. Nežinau, kaip šiandien, bet kotletais pasigirti negaliu, dar jei apvolioju džiūvėsėliuose kentėti galima, bet nenoriu šitų visų dalykų. Arba skiriasi, arba sprangūs, čia parodyti jau gerokai apskrudinti, tokie irgi netinka pagal sveikatą.

8
2021-10-13 14:13
LTU

ak

neskaniausi kotletai gyvenime buvo su įmaišyta bulve

48
2021-10-13 14:04
LTU

tekste klaidos vel ir vel ??

KOKIA GLUSE TVARKO SIA RUBRIKA ? AR GTRUKSTA PROFU ?

4
2021-10-13 14:03
LTU

????????????????

pastoviai sioje rubrikoje slykscios klaidos- tiek gramatikos, tiek temos ))) KODELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ??

1
2021-10-13 12:37
LTU

Lietuvele

Faršą gazuotas vanduo prisotina angliarūgšte o ne deguonimi :D

5
2021-10-13 12:34
LTU

Joks

Į faršą įdėti garstyčių didelį šaukštą (iš indelio )

6
2021-10-13 12:29
LTU

Milda

elementariai - pakanka įtarkuoti mūsų tradicinę bulvę ir kotletai bus minkšti bei gražiai apskrudę, nereikia jokių miltų ar kitokio velnio

8
2021-10-13 12:26
LTU

Faršas prisipildo deguonies

Gazuotas vanduo deguonies neišskiria, o anglies dioksidą. Jei faršą paveiktų deguonis, jis iš karto pajuostų.

3
2021-10-13 11:07
LTU

šefpovaras

į ledinį faršą dedu ledukų ir kepu ant ledinės petelnios

13