EUROLYGA 2023

Beveik valandą lyderiui pralaimėjęs R. Baciuška atskleidė, kodėl turėjo sustoti trasoje

Praėjusiame Dakaro ralyje suspindę Rokas Baciuška ir Oriolis Mantijano šiemet jau nuo pat pirmojo sunkiausių pasaulio lenktynių etapo susidūrė su rimtais nemalonumais. Motobagiu važiuojantis ekipažas šeštadienį vykusiame pirmajame greičio ruože startavo sėkmingai, tačiau vėliau juos pasivijo problemos.

R.Baciuška.<br>Stopkadras.
R.Baciuška.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2024, 8:05 PM

Po kiek daugiau nei 100 km ekipažas turėjo sustoti ir prarado labai daug brangaus laiko. Šeštadienį vaikinai finišavo 13-oje pozicijoje.

„Viskas prasidėjo sklandžiai, per daug nespaudžiau ir laikiausi savo tempo, bet vėliau pastebėjau, kad bagį pradėjo traukti į kairę. Iš pradžių pagalvojau apie prakirstą padangą, bet pamatėme, kad išsiardė pusašio guma ir jis pradėjo kaisti – teko keisti.

Tai darydami pastebėjome, kad yra palinkusi galinė traukė, tai tuo pačiu pakeitėme ir ją. Šiek tiek užtrukome tuos darbus atlikdami...

Vėliau teko važiuoti per akmenis, o paskutinius kilometrus įveikėme tamsumoje. Buvo daug dulkių ir labai prastas matomumas.

Praradome lyderiui 58 minutes, o tai yra daug, taip jau būna. Sunku bus kovoti dėl aukščiausių vietų, bet rankų nenuleidžiame. Visko dar čia gali nutikti, tad einame ilsėtis ir ruoštis rytojui. Ačiū jums už palaikymą“, – teigė R.Baciuška.

Etapą laimėjusiam lenkui Erykui Gozcalui ekipažas pralaimėjo 58 min. 59 sek.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.