EUROLYGA 2023

L. Kancių gerokai nustebino antrasis Dakaro ralio etapas: „Technikai taip pat nelengva“

Keturratininkas Laisvydas Kancius sėkmingai tęsia 2024-ųjų Dakaro ralį. Lietuvis sekmadienį įveikė antrąjį etapą, kuriame, kaip sako pats lenktynininkas, buvo labai daug iššūkių.

 L. Kancius.<br> L. Kanciaus komandos nuotr.
 L. Kancius.<br> L. Kanciaus komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2024, 5:36 PM

„Šiandien geriausias dalykas, kad pavyko pasiekti finišą. Sunki diena, neišvengiau kelių navigacijos klaidų, kurios kainavo ne vieną minutę. Technikai taip pat nelengva. Antrame greičio ruože fiksuoju penktą rezultatą, šią poziciją užimu ir bendroje įskaitoje. Laiko skirtumai mūsų klasėje didėja, tačiau tai tik pradžia ir dar daug kas gali keistis, todėl nestabdom!“, – rašė L.Kancius.

Keturračių įskaitoje L.Kancius antrąjį etapą baigė užimdamas 5-ąją vietą, o Antantas Kanopkinas – 6-ąją. Bendroje įskaitoje lietuvių vietos turėtų būti tokios pačios.

L.Kancius trasą įveikė per 6 val. 21 min., o A.Kanopkinas – per kiek ilgiau nei 7 val. Abu dalyviai daugiau nei 30 min. atsiliko nuo antrojo etapo nugalėtojo Marcelo Medeiros.

Pirmadienį dalyviams teks įveikti trečiąjį etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.