EUROLYGA 2023

Skausminga akimirka: dėl automobilio gedimo V. Žala priverstas trauktis iš Dakaro maratono Kova dėl Dakaro podiumo – baigta

Puikiai važiavęs ir greičiausių lenktynininkų dešimtuke iki ketvirtadienio buvęs Vaidotas Žala dėl techninio gėdimo priverstas trauktis iš 48 valandas trunkančio Dakaro maratono. Tai reiškia, kad jo kova dėl Dakaro ralio podiumo taip pat yra baigta.

 Vaidotas Žala<br> V.Žalos komandos nuotr. ir stopkadras
 Vaidotas Žala<br> V.Žalos komandos nuotr. ir stopkadras
V.Žala.<br>V.Žalos komandos nuotr.
V.Žala.<br>V.Žalos komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 11, 2024, 5:48 PM, atnaujinta Jan 11, 2024, 6:13 PM

Ketvirtadienį startavo pirmoji dvi paras trunkančio maratono dalis, tačiau gerai maratoną pradėjusiam lietuviui tęsti lenktynes užkirto nesmagus įvykis trasoje.

„Esame priversti trauktis iš maratono ir greičio ruožo. Bandėme važiuoti toliau, bet matau, kad automobilis gali likti kopose... Kas nutiko? Nutiko tai, kad buvo gili duobė, pataikėme tiesiai nosimi, nors greitis nebuvo didelis, bet to užteko, kad vienas iš šakės įtvirtinimų atitrūktų. Tiesiog nutrūko varžtas... ir negalime jo pakeisti, nes dalis varžto liko savo vietoje.

Bandėme toliau važiuoti, tvirtinti diržu, bet matau, kad per didelė rizika, nes net paprastu keliu važiuojant ji (mašina) sunkiai valdoma“, – vaizdo įraše pasakojo V.Žala.

Pasitraukęs iš maratono – V.Žala nebesivaržys dėl pozicijos bendroje Dakaro ralio įskaitoje, kurioje po penkto etapo mūsiškis užėmė septintąją poziciją. 

Visą informaciją apie šeštąją Dakaro ralio dieną galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.