D. de Rossi neigia, kad jo ir M. Balotelli santykius temdo pykčiai

Italijos rinktinės saugas Daniele de Rossi neigia kalbas, kad jis susipyko su ekipos draugu puolėju Mario Balotelli. Sekmadienio ketvirtfinalio rungtynių Kijeve su Anglija pertraukos metu D. de Rossi ir M. Balotelli apsižodžiavo, tačiau saugas tvirtino, jog tai nepaveikė komandos dvasios ir santykių.

D. de Rossi neigia, kad pykstasi su M. Balotelli.<br>"Reuters"
D. de Rossi neigia, kad pykstasi su M. Balotelli.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2012, 4:54 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:48 PM

„Pasibaigus pirmajam kėliniui pasišnekėjome. Galbūt ir šaukėme garsiau, nes buvo daug adrenalino, o aistruoliai kėlė triukšmą. Be to, buvome tolokai vienas nuo kito, todėl teko pakelti balsą, tačiau jokių problemų nėra. Visos kalbos apie mūsų pykčius neturi pagrindo“, - teigė D. de Rossi. - „Nuėjome į persirengimo kambarį ir ten kalbėjome tik apie tai, ką darysime antrajame kėlinyje. Mario tada žaidė netgi geriau. Manau, kad jis mače su anglais buvo puikus.

Nemanau, kad Mario charakteris yra sunkus. Čia nėra ką daugiau sakyti. Apie jį daug kalbama dėl to, kad jis – geras žaidėjas. Kai kurie mano, kad M. Balotelli yra pakvaišęs, tačiau mes visi jį palaikome. Pažiūrėkime koks pakvaišęs jis pasidarys, jeigu įmuš kelialapį į finalą garantuojantį įvartį“.

Ketvirtfinalyje Italijos rinktinė švaistė vieną progą po kitos, todėl su savo varžovais anglais santykius jiems teko aiškintis 11 metrų baudinių serijoje. Čia italai triumfavo 4:2. D. de Rossi, kuris gali ir nepasirodyti pusfinalyje, tiki, kad ramus žaidimas – raktas į pergalę, rašo espnfc.com.

„Negalime sau leisti švaistyti progų, kaip tai buvo su anglais. Reikia išvengti baudinių serijos, nes tai labai vargina. Gali ruoštis baudinių serijai visą dieną, tačiau kai rungtynėse reikia stoti prie tos žymos, atsiranda didžiulis spaudimas. Tai visiškai kitoks jausmas“, - teigė saugas.

D. de Rossi neskubėjo savo ekipos įrašyti į finalo dalyvių sąrašą, tačiau savo ekipos ir nenurašė.

„Visi tikėjosi, kad italai daug ginsis ir iš lėto lipdys žaidimą, tačiau mes buvome nenuspėjami. Žaidėme pakankamai atvirai. Vokiečiai – didžiulė grėsmė. Jie aikštėje dominuoja, todėl negaliu nieko garantuoti.

Žinome, kad jeigu norėsime juos nugalėti, privalome pademonstruoti geriausią žaidimą, tačiau mes taip toli ėjome ne tam, kad sustotume. Prieš turnyrą galėjome tik pasvajoti apie finalą, tačiau dabar mus nuo jo skiria tik 90 minučių“, - teigė D. de Rossi, kurio komanda ketvirtadienį 21 val. 45 min. „Euro 2012” stos prieš Vokietijos rinktinę. Nugalėtojas finale susitiks su ispanais, kurie po 11 metrų baudinių serijos 4:2 įveikė Portugaliją.

Daugiau Europos futbolo čempionato naujienų galite rasti portalo lrytas.lt rubrikoje „Euro 2012“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.