„Reo“ prezidentas R. Turskis: „Kas tas Kvedaras? Visagalis? Dievas, nužengęs iš dangaus?“

„Aš nežinau, ar Lietuvoje yra profesionalių klubų. „Ubagynas“. Kas tas Kvedaras? Visagalis? Dievas, nužengęs iš dangaus?“ - tokiais žodžiais svaidėsi A lygą palikti ketinančio Vilniaus „Reo“ prezidentas Rimantas Turskis, kuris pažėrė kaltinimų Lietuvos futbolo federacijai (LFF) ir jos vadovui Juliui Kvedarui.

R. Turskis negailėjo piktų žodžių LFF.<br>M. Kulbis.
R. Turskis negailėjo piktų žodžių LFF.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 10:01 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:33 PM

„Reo“ išplatintame pranešime piktinosi, kad LFF neleido jų komandai dalyvauti UEFA Regionų lygoje.

„UEFA Regionų lygoje jiems neleista dalyvauti dėl to, kad tai mėgėjų lyga, o „Reo“ rungtyniauja LFF A lygoje, kuri yra profesionali“, - lrytas.lt patikino J. Kvedaras, tačiau R. Turskis turėjo savo nuomonę.

„Taip pasielgti paskatino betvarkė, kuri yra Lietuvos futbolo federacijoje. „Reo“ laimėjo pirmos lygos varžybas, bet „Regioninėje taurėje“ dalyvauti neleidžia. Motyvuoja, kad tai profesionalus klubas. Koks jis profesionalus? Aš išvis nežinau, ar Lietuvoje yra profesionalių klubų su tokiais pinigais.. Ubagynas“, - futbolas.lt teigė R. Turskis. - „ Be to, praėjusiais metais Alytaus „Dainava“ lygiai tokiame pat turnyre dalyvavo. Tai kaip suprasti tada? Vieniems galima leisti, o kitiems ne? Kas tas Kvedaras yra? Visagalis? Dievas, nužengęs iš dangaus? Niekas. Nulis. Yra taisyklės, yra tvarka ir jos reikia laikytis. Jeigu leidžia vienam klubui, tai turi leisti ir kitam klubui dalyvauti. Ir jokių kalbų negali būti.

Taip pat konfliktas kilo dėl žaidėjų registracijos – neleido registruoti. Tai kas čia jie tokie yra? Čia jų UAB – as? Užtenka – 22 metai buvo UAB'as. Majonezus virė, velniai žino, ką darė, aliejus. Kiek galima kentėt? Paėmė ir išėjo“.

„Kol kas nesame gavę jokio oficialaus rašto, todėl komentuoti dar negaliu. Paskui „Reo“ sakys, kaip jiems įprasta, jog ne jie paskelbė tokią informaciją. Noriu pabrėžti, kad šiai dienai jie nėra sumokėję skolų už teisėjavimą, todėl negali įregistruoti naujų žaidėjų, tačiau „Reo“ dar turi laiko“, - apie „Reo“ ketinimus pasitraukti lrytas.lt kalbėjo J. Kvedaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.