A. Fergusonas: „Nesuprantu, kodėl 11 metrų baudinį mušti stojo Nani“

„Jeigu atvirai, nesuprantu, kodėl prie kamuolio stojo Nani“, - po Čempionų lygos rungtynių, kurias „Manchester United“ 1:0 nugalėjo Stambulo „Galatasaray“ ekipą, apie nerealizuotą 11 metrų baudinį kalbėjo treneris seras Alexas Fergusonas, rašo soccernet.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 8:36 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:10 PM

53 minutę teisėjas į svečių vartus skyrė 11 metrų baudinį. Prie kamuolio stojęs Nani nesugebėjo nuginkluoti „Galatasaray“ vartininko ir taip pratęsė neįmuštų baudinių seriją iki trijų.

Ankstesnėse sezono rungtynėse įmušti nesugebėjo Robinas van Persie ir Javieras Hernandezas.

Po rungtynių A. Fergusonas atskleidė, jog norėjo, kad prie kamuolio stojo R. Van Persie, tačiau patikino, jog tokia problema kilo ne dėl žaidėjų kaltės.

„Nani tiesiog nubėgo ir paėmė kamuolį. Maniau, jog šansu pasinaudoti turėjo Robinas. Tai mano klaida, nes prieš rungtynes nebuvome nusprendę, kas tai turėtų daryti. Išspręsime šią problemą“, - teigė A. Fergusonas.

Nors „Manchester United“ iškovojo pirmąją pergalę Čempionų lygoje, A. Fergusonas nebuvo itin patenkintas žaidimu.

„Antrajame kėlinyje neišnaudojome daugybės progų. Tai neramina. Gerai, kad neįmušę baudinio futbolininkai nenustojo žaisti“, - kalbėjo treneris, kurio auklėtinių lauks ir kelionė į Stambulą.

„Nesugebėjau įmušti, tačiau jeigu treneris sutiktų, stočiau prie kamuolio dar kartą ir tada pasižymėčiau“, - teigė Nani.

Rungtynės su „Galatasaray“ A. Fergusonui tapo jubiliejinės – dabar jis yra vienintelis treneris, Čempionų lygoje pasiekęs 100 pergalių. Dovaną strategui įteikė Michaelis Carrickas, įmušęs vienintelį įvartį.

„Mes per dažnai atiduodavome kamuolį. Tai mums neįprasta. Trūko koncentracijos. Antrajame kėlinyje žaidėme solidžiau, tačiau turėjome įmušti 4 ar 5 įvarčius“, - apie istorinį mačą kalbėjo A. Fergusonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.